1 Oktober

Hejhej!
 
Nu har syster och mamma åkt hem till Strömsund igen, lillebror är hemma hos sin pappa och vi har återgått till de normala. Har en visning av vår lägenhet idag, skulle haft två men en blev sjuk så då får hon inte komma.
 
I fredags var vi och hämtade lillebror på hans skola, pratade lite med förskollechefen där då jag sökt plats där till Leon, kikade lite snabbt på en avdelning ocks då mamma har en kompis som jobbar där. Såg jättebra ut och nu är de bara hålla tummar och tår att han får en plats där.
 
I lördags åkte vi ut till min moster med familj i Skultuna och var där hela dagen, åt och hade trevligt. Igår åkte folket hem igen så jag och Leon tog de lugnt hela dagen tills P kom hem från jobbet.
 
Idag är de alltså tvätt, städ och fix som gäller. Så hoppas vi att hon som kommer vill ha lägenheten. Första omgången tackade alla nej. Och vi fick inte ens ett samtal om att de skulle bli en till omgång med visningar, utan vi fick ett sms av en som ville kika så vi ringde hyresvärden och fick veta att de blir nya visningar. Nu har bara två hört av sig så hoppas hon som är frisk vill ha den, för den andra som skulle komma hinner nog inte se den.
 
Allmänt babbel, men har alltså haft fullt upp i helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback