Godkväll!

Hoppas allt är bra med er, vi har haft fullt ös hela dagen. Jag sov knappt något för Leon är förkyld och vaknade flera gånger. Ibland bara snabbt och sen somnade om och ibland fick han komma upp för att somna om. Tillslut fick han sova hos mig och jag somnade nästan.inte om. Halvsov mellan 05 och 06 då han valde att gå upp.


Sk strax krypa i säng. 23.30 kommer mamma och syster :-)

Some news

Från vänster till höger:
Pyjamas från Kappahl, Filt med stjärnor från Kappahl, Jacka H&M, Byxor från Cubus, Prasselbok från Barnens Hus, Bodys från H&M
Har även ett set med en body och ett par byxor som redan hamnat i tvätten ;)
 
 

Suck

Suck, tog precis kort men så får inte datorn nån kontakt med kameran även fast sladden sitter i och jag tagit bort den och satt i ett nytt uttag på datorn.
 
De kommer de kommer. promise!
 
Roar mig med att föra över lite inlägg från senaste bloggarna, strax klar :)

Regn och rusk

Hejhej!
 
Solen skiner, sambon är ledig, Leon sov till 9!! Sovmorgon woho! Eller inte. Sambon är ledig men de regnar och lilleman ville gå upp klockan 06.00. Bara masa sig upp, på med barnprogram, mys i soffan och nehe inte de heller. Leka ville han göra.
Tog en tur till Erikslund, skulle kika lite, blev två bodys och en pyamas till Leon och sen lunchade vi på Ikea efter en tur i varuhuset. Inredningsjakt på hög nivå.
 
Leon vägrade äta, tror han inte var speciellt hungrig så de fick bli välling sen i bilen på väg hem och nu sover han så sött.
 
Vi får alltid vår post av posten sent, mellan 16-16.30 och då bor vi jäkligt centralt, fick posten flera timmar tidigare när jag bodde längst ut i Västerås, aja. Vi (jag och Leon) väntade på ett paket så jag skrev en fin lapp till herr postgubbe och satt på dörren att han fick lämna paketet utanför då jag inte var hemma och Öppna förskolan stänger 16.30 sen bor vi högst upp och jag tror faktiskt inte grannen har nytta av en höstjacka i storlek 80 ;)
 
De har blivit en hel del nytt nu i dagarna, ska ta en bild tror jag så ni får se. Har jag tur kommer en till jacka idag, i en mindre storlek då den som kom igår var tänkt till lite senare i höst.
 
De blir hemmadag resten av dagen tror jag, vädret lockar inte om man säger så. Mannen är och handlar kartonger så vi kanske hinner packa något under dagen. Har ju ett helt tomt förråd här som vi kan börja fylla redan.
 
 
 

Godmorgon!