Litens säng!

Har nu tagit hand om alla bebisgrejer som låg på golvet förutom som kom i mitt paket idag de ligger kvar men de ska ligga på ett annat ställe än kläderna och alla andra grejer. Bebis har fått två stycken malm byråer med 3 lådor i vardera varav en låda är vår där vi har presentpapper då den byrån vi har i hallen är för kort på bredden så rullarna får inte plats.


Var tvungen att bädda litens säng igår när vi kom hem, köpte påslakanet på Gekås, supersött. Köpte även Mobilen därifrån som även har en speldosa men den plockade vi bort då mobilen kom så långt ner men vi ska spara dosan så man kan spela musik ändå. Något vi saknar också är ett spjälskydd, ville ha något med färg men fanns inga roliga på Gekås så köper ett här hemma istället.
(Kommer självklart att tvätta påslakanet och alla kläder vi rean köpt men de tar jag lite senare)

Har en låda med kläder i storlek 50/56 och en låda med 62 och uppåt. Blir väl så att man ändrar om lite sen men de är bra att ha lite översikt över hur mycket vi har i de olika storlekarna. Allt annat vi har till bebis ligger också i byrån i väntan på att flyttas till andra ställen så som kök (nappflaskor m.m.) och badrum (nässug m.m.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback