kvällning

Hej!
 
Bildkälla
 
Vi var upp sjukt tidigt idag jag och Leon, jag började skolan redan 8.15 så var tvungen att lämna L på dagis vid 7. Direkt mot skolan för en föreläsning, väldigt intressant måste jag säga. Massa info och sen bar de av hemåt, hann städa lite, plugga och sen hämta L när han sovit efter lunchen.
 
Fikade med Johan och sen hann vi med lite kalasande på kvällen då en kompis fyller år idag! Lång dag men har ändå väldigt mycket energi känner jag. Imorgon behöver vi inte gå upp lika tidigt, skönt måste jag säga!
 
Fick ett glatt sms från dagis idag också att Leon hade en jättebra dag och lekte själv till och från, han har hittils mest velat vara i någons famn men han var glad, åt bra och hade haft en toppen, toppen dag! Kändes jätteskönt då han blev ledsen såfort vi kom in på gården imorse.
 
Nu ska jag väl ta de lugnt resten av kvällen!

10 Mars.

Hej i stugorna!
 
 
 
Haft fullt upp, skolan, inskolning på dagis, 1-årskalas för släkten. Mormor kom ner från Strömsund, lite mer plugg och dagis. Ja ni förstår. Har knappt öppnat datorn den senaste tiden.
 
Inskolningen har tagit mycket energi, mycket tårar, dålig sömn och dåligt humör! Första dagarna gick perfekt när någon av oss var med. När han skulle lämnas själv har de gått värre. Nu har vi haft två veckor inskolning och en "vanlig vecka" han är fortfarande ledsen mycket men de blir bättre och bättre. De har hittils inte behövt ringt oss för att de inte funkar så någonstans vet jag att de går bra och han har de bra.
Han är superglad när man kommer och hämtar honom (först lite tårar när han se än) Otroligt skönt att personalen är så himla go, gruppen med barn känns också jättebra och skolan i sig. Jag kan inte klaga. Lätt att få tag på chefen om de behövs osv.
 
Leon är mitt uppe i att få fer tänder i överkäken som är seeeega. De har synts ända sen nummer 3 kom upp för en månad sen och nu kan de inte vara lång tid kvar. Så vissa nätter sover han supersåligt, vaknar, är hysterisk m.m. men nu har vi haft ett par bra nätter i helgen och imorgon är de dags för dagis igen 3 dagar och sen kör vi låååånghelg! =)
 
Sitter och väntar på Martina och Jessi, Leon sover och jag har slängt ihop äppelpaj till oss! Köpte små portionsformar för någon vecka sen som jag invigde nu.
 
//Michelle