NY BLOGG!!!!!

IETTHUSISKOGENSSLUT.BLOGG.SE

Drömma går ju...

Godmorgon!
 
Jag tog en liten från början ofrivillig bloggpaus och sen visste jag inte hur jag ville göra om jag skulle fortsätta eller inte. Men nu är jag tillbaka igen.
 
Har hänt en hel del sen sist, jag, Leon och svärmor var och kikade på en superfin lägenhet igår som vi älskade, tänker inte flytta in i tanken även om jag vill så gärna för vi vet inte hur de blir med allt, då vi saknar en del pengar. Och de blir inte lättare av att jag pluggar för då räknas inte mina pengar som en inkomst. Så de är lite surt och någon större hyresrätt är ju helt omöjligt att få i den här stan. Suck.
Bjuder på en bild från lägenheten vi dåg igår. Bilden är lånad från hemnet.se
 
För er som inte vet hur vi bor nu så har vi en liten supermysig tvåa på tredje våningen utan hiss. Vilket gör att för de första blir de ett jäkla släpande upp och ner för trappen. De är superbra och härligt med en stor och rymlig hall, men de gör att vardagsrum och sovrum är minimalt. Så vi kan inte ha vår säng i vardagsrummet och låta L ta vårt sovrum.
 
Vi vill helst bo kvar i omrädet för vi har så mycket här, min skola, sökt dagisplats här, nära stan. Tar ca 20 minuter med vagn att gå och 5 minuter med bussen. De är ett mysigt och härligt område men vi bor samtidgt vid en väg, typ den mest trafikterade i hela stan förutom E18, vilket gör att de låter en hel del och vi kan inte använda balkongen pga ljudnivån och att grannen under rökt inne/röker på balkongen så sitter vi ute samtidigt blir vi rökförgiftade. Trots detta, älskar vi vår lägenhet, men lite lugn, komma en bit bort från denna väg och att kunna använda balkongen och såklart att vår lilla prins får ett eget rum skulle vara guld värt.
 
Nu blev de en massa babbel men jag är tillbaka i alla fall =D