Ab imo pectore

Haft fullt upp sen sist. Hade kalas för Leons kompisar i söndags, dock var många sjuka tyvärr så vi blev inte så många men vi hade trevligt ändå och de räckte med 4 ungar.
 
 
Leon fick mycket fint! Bland annat en tågbana med ett tåg som åker själv =)
 
Haft en del med plugget, så otroligt skönt att vi har så få dagar, jag skulle inte orka ha 5 dagar i veckan, inte nu när Leon inte börjat på dagis än. Idag hade vi en examination, en kvar sen är kursen slut. Skönt de. Hade tänkt plugga ikväll, börja plöja litteratur men Leon ville annat. Tyckte att vi skulle somna senare än vanligt och då försvann min ork. Tur att jag har bra med tid på mig!

I think...

Hej!
 
Min pluggtimme är över, jag är klar, done! Känns skönt!
 
Idag var både sambon och jag lediga så vi startade dagen med att ta de lugnt, göra oss i ordning åka och handla mat och en massa sånt. Hann bara hem och äta innan vi åkte med Evelina och Johan till Erikslund och fikade på Espresso House. Sprang runt där lite sen innan de bar av hemåt igen.
 
Tog de mest lugnt på eftermiddagen, jag en stund i soffan och killaran i mitt liv lekte. Leon sov alldeles för lite så han var trött mer eller midre hela efftermiddagen så han somnade som en stock strax efter halv sju. Och då var de dags för mig att plugga!
 
Imorgon är de skola igen men onsdag är de ledigt! Älskar mitt schema, två-tre dagar i veckan i skolan och resten läses hemifrån, de gör att jag får massor med tid till familjen!
 
Hoppas ni haft en bra helg förresten. Någon som gjort något speciellt?? :)

Gör om gör rätt!

Beställde namnlappar till Leons kläder tidigare i veckan, de kom igår och då ser jag att jag betsällt fel. Så nu ska jag passa på att beställa rätt lappar, har 160 lappar att sätta på övriga grejer men ej kläder. Hahah jag får inte byta telefonnummer på ett par år alltså :)
Såhär blir de nya lapparna + telefonnummer såklart men de skriver jag inte ut här ;)

En liten tiger!

Mitt hjärta gick och hämtade filt och napp och la sig på nallen. När jag kom in började han böka omkring och tillslut sitter han såhär och kramar nallen. Nu har han somnat, ca 2 timmar innan han borde/brukar sova men hanär fortfarande hängig så jag blev hemma från skolan idag. Hade barnvakt ordnat men han har vart så ledsen så de hade inte gått.
 
Igår ringde jag till läkarn för att få komma dit för hans hosta, telefonkö i 100 år (vad hände med tiden då man ringde och de ringde upp?) kom fram och fick prata med en sjuksköterska som tyckte att de lät ju inte så farligt med lite hosta. Problemet är ju bara att han varken äter vanlig mat, någon tugga kanske men inte mer, han hostar så han kräks slem ibland och han vaknar 100 gånger per natt för han hostar. Samt att han dagtid växlar extremt i humör.  Fick tillslut ut medicin mot hostan och slemmet så nu är vi nöjda. Ville ju dit så någon fick titta på honom men de behövdes tydligen inte.
 
Så nu är de helg här hemma, en sjukling i soffan och en ofixad mamma framför datorn! Långhelg. Har inget förens på tisdag! Yey!