Godmorgon måndag!

Hejhej!

Igår åkte jag hem till mamma och spenderade hela dagen där, en stor låda blev överskickad med barnkläder från mina småsyskons pappa. Fick med mig en stooor kasse med väldigt blandade storlekar men en hel del i de minsta storlekarna. Vilket var toppen! Då allt legat på vinden ett par år så ska de tvättas och sen ska de sorteras vad gäller storlekar.

Igårkväll mådde jag bokstavligt talat skit, hade så ont i magen, varvat med sammandragningar och förvärkar samt illamående så jag trodde jag skulle dö ett tag. Tog en tablett och lyckades tillslut somna men ett tag där ville jag dö. Vaknade helt utan smärta, vilket är superskönt dock är de jobbigt att jag mår så dåligt på kvällarna när jag ska sova. Men men. Snart över och då är vår lilla älskling här! Lovar att all smärta kommer vara värt de när han väl är här!

Nu ska jag fixa lite lunch och fixa mig för vid 14 ska jag vara nere på stan och fika med Johanna, har inte träffat henne sen i Augusti tror jag, precis innan hon flyttade till London och min kalaskula syntes knappt!

Kommentarer
Carro - Mamma till sebastian säger:

Oh ja! Det är värd all smärta i världen när lillen väl är här! Även om det inte känns som det när man väl har ont :P Kom ihåg att inte anstränga dig för mycket bara så du inte råkar ut för hemskheter :)

2012-01-23 | 13:16:14
Bloggadress: http://carroahaokej.blogg.se/
F E L I C I A säger:

mådde oxå väldigt dåligt igår. Hur är det idag?

2012-01-23 | 15:32:17
Bloggadress: http://thegoldenyear.blogg.se/
Linda säger:

Alltid bra att få en massa grejer när man väntar smått :)



Kram

2012-01-23 | 18:48:20
Bloggadress: http://pinkdiamondandpearl.blogg.se/
Carro - Mamma till sebastian säger:

Tyckte jag såg dig på stan idag! Gick förbi varandra utanför new yorker :P Och ja man blev trött som satan av att bara gå lite, men inte så konstigt man har ju gått upp en del i vikt och så haha :P



Jag hade lustgas och bäckenbottenbedövning. Skulle fått eda men det hanns inte med innan lillen ville titta ut. Jag ville ha så mycket smärtstillande som det bara gick. Andra vill ju vara mer klara i huvudet, jag ville bara att det inte skulle göra allt för ont :P

2012-01-23 | 19:21:59
Bloggadress: http://carroahaokej.blogg.se/
F E L I C I A säger:

jag mådde oxå jättebra dagen innan, ser igårkväll mådde jag skit dåligt, och idag ännu sämre.. :/ Verkligen jätte lustigt!

2012-01-23 | 19:58:28
Bloggadress: http://thegoldenyear.blogg.se/
Mickan (Gravid v. 31) säger:

Kul att få lite kläder sådär. :) Jag ska också få en massa kläder och prylar från när jag och min syster var små. Det är ju perfekt!

Hoppas du mår bättre idag och att ni får en trevlig kväll!



Tack tack. :D

Ja, det hoppas jag också.

2012-01-23 | 20:29:58
Bloggadress: http://angel-like.com
Mamma till William och Wilma säger:

Godmorgon söta..Hoppas att du får en fin tisdag med prinsen i magen.kram kram

2012-01-24 | 09:54:08
Bloggadress: http://blondis81.blogg.se/
Mamma till William och Wilma säger:

Det gäller att ha det där lugnet för kunna lägga sig ner och läsa en bra bok..För mig gillar jag att läsa men det är långt mellan gångerna nu när man har 2 små..Hoppas att du hinner ron för läsa lita för det är bra att varva ner innan bebisen kommer.krma

2012-01-24 | 11:20:43
Bloggadress: http://blondis81.blogg.se/
Mamma till William och Wilma säger:

Då har du inget val för tentan måste du klara av innan prinsen kommer.Lycka till gumman med tentan..ska återgå till tvättningen nu..kram

2012-01-24 | 11:31:27
Bloggadress: http://blondis81.blogg.se/
Cissi säger:

Är ju verkligen värt det, även när det är jobbigt! :)

2012-01-24 | 20:17:41
Bloggadress: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback