Vilka blöjor funkade bäst på er nyfödda!?


Nu behöver jag er hjälp!
 
Vilka blöjor använde ni till era nyfödda? Vilka funkade bäst & vilka funkade inte alls?

Fick hem en ganska fin rabatt från Ica Maxi 100:- i Januari, Februari & Mars. Vi handlar inte ens på Maxi längre men tänkte passa på i och med den fina rabatten att köpa hem lite blöjor, tvättservetter m.m.


Kommentarer
Jenny ~ 16år o mamma till Julia! säger:

Hej vill bara säga att jag inte tycker du ska köpa Libero, Min dotter fick exem/utslag mellan benen och extrema sådna, fick speciell salva m.m och sen läckte dem igenom, ibland kunde de liksom rinna bajs på sidan osv. :( så köp pampers new baby!!:)



lycka tiill i framtiden <3

2012-01-07 | 09:43:27
Bloggadress: http://marsbarneet.blogg.se/
bumbi säger:

PAMPERS! alla barn tål dem samt, mest bekväma

2012-01-07 | 10:09:04
Bloggadress: http://knivesandpens.blogg.se/
Anonym säger:

Körde med pampers i början och övergick sen till libero då jag tyckte pampers vart för fuktiga. På bb kör dom med pampers har jag för mig, finns en bunt blöjor på rummet där, dom snodde jag med hem ;)

2012-01-07 | 12:10:58
Nikita mamma till Albin & gravid med lillasyster säger:

Ja tror de där är en smaksak litegrann, ja minns ej vilka ja använde på Albin då han var nyfödd.. sen blev det mest libero har jag för mig, ibland även pampers och faktiskt körde jag euroshopper me ett tag då han var ca 1 år , dem var överraskande bra.

byxblöjor körde jag libero då dem blev aktuella.

Nu till lillasyster har jag köpt hem ett paket av varje, pampers & Libero

2012-01-07 | 12:44:41
Bloggadress: http://nikital.blogg.se/
Pi - Mamma till Frank! säger:

Pampers körde vi med tills 1'orna blev små :) Sen gick vi över till libero!

2012-01-07 | 13:23:57
Bloggadress: http://thelittlefamily.se
Anonym säger:

libero. fattar inte hur folk kan rekommendera pampers när de har lotion sina blöjor? det behövs inte ens! och för att inte tala om lukten!! lukta på en pampersblöja och det bara STINKER kemikalier :/

2012-01-07 | 13:32:07
Yohanna säger:

Pampers för bebistiden, och sen Libero, helt klart!! Pampers gör så slimmade blöjor, men när barnet blir stort sen (går själv) så tyckte jag deras blöjor var FÖR tunna..

2012-01-07 | 16:45:19
Bloggadress: http://maiplu.se
Hannah - Colin 4,5 år och Evelyn 3 månader säger:

Såhär.

Pamper är skitmjuka och den räcker för att pinka i en gång. Sen är den full. Den läcker jättelätt. Den har inte funkat för nått av mina barn. Dock hade jag pampars första månaden just för att den är så mjuk.



Sen övergick jag till libero som är mycket mer tåligare. Den kan du kissa i utan att de känns som den ska falla isär och blir inte för blöt. Den har bra uppsugningsförmåga.



På vårt Ica fick man provblöjor av huggies. Dom är stora i storlekarna men bra. I klass med libero. Dom hade jag som nattblöja då dom gick upp på ryggen lite mer. En bra blöja men inget jag skulle köpa om libero fanns.



Det bästa är att pröva sig fram. Du brukar få prover i alla gratisboxar men även på BVC och BB.

2012-01-07 | 18:16:32
Bloggadress: http://detvackrastesomfinns.blogg.se/
sabrina säger:

hej :) jag har aldrig gillat pampers blöjor, dom håller inte tätt, är hård och luktar mest kiss..huggies är väldigt tunna, men hård, det ogillas av bebisar.. kör med libero nr1 på nyfödd, men dom brukar snabbt kunna ha nr2, dom är bäst! :) lycka till. kram

2012-01-07 | 18:28:41
Bloggadress: http://sabrinaas.blogg.se/
Isabel - mamma till Ninja säger:

libero har vi använt fram tills nu och efter att ha bytt till pampers så är pampers helt klart att föredra. precis som någon här ovan skrev så läckte libero blöjorna jämt.. har testat huggies också och även dom gillade jag :)

2012-01-08 | 00:53:20
Bloggadress: http://isabelkn.blogg.se/
joi säger:

Vi har använt Libero när hon var liten spädis och nu använder vi Pampers och ICAs, då Libero har blivit riktigt usla sedan de gjorde om dem och de blev tunnare.

Pampers däremot är inte att rekommendera när bebis har röd stjärt, då blir det värre för de innehåller lotion.

Men ICAs är jättebra!! och billigare :)



svar: Jag håller med dig. Skitbra att veta innan så man kan handla "rätt" kläder. Här är det gratis att ta reda på kön. Borde det vara överallt.

Och du.. inte långt kvar nu!! Spännande!

kram

2012-01-08 | 20:06:39
Bloggadress: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Jessica - mamma till Joline säger:

Vi använder BARA Liberos blöjor.

När vi åkte hem från bb så fick vi med oss alla blöjor som vi hade kvar på rummet och lite extra då det är en rand på deras blöjor som ändrar färg när bebisarna kissat, dom var dock från Pampers (precis dessa finns ej i butik)

Sen dess har vi bara köpt Liberos då vi samlar poäng på deras hemsida osv...



När vår dotter var ca en månad gammal fick vi hem varuprover från Pampers och när jag öppnade förpackningen så var det faktiskt bland det värsta jag luktat på. De luktade sjukt mycket kemikalier och jag blev illamånade av lukten... Kastade alla blöjor vi fick hem i brvlådan och kan lova tat dte aldrig kommer in en pampers blöja innanför våran dörr igen.

Men Libero talar vi bara gått för! :)

2012-01-09 | 00:02:35
Bloggadress: http://jessiplusett.blogg.se/
Liselotte säger:

Kan bara hålla med många ovanstående och rekommendera Libero. På BB satte de på en pampersblöja när sonen kom ut, men herre vad den luktade och ännu värre när blöjan blev våt. Direkt när vi kom in på vårt rum slängde vi alla pampers och tog av våra Libero som vi hade med oss istället. De funkar perfekt och har kanske haft två läckage på sonens 6 månader men då för att blöjorna varit för små och vi behövt gå upp en storlek. Libero har även att man samlar poäng av alla blöjpaket och hudvård, fick hem en fin sångpåse för våra insamlade poäng.



Vet i te hur det kommer vara på ert BB, men vi fick två olika påsar, liberos

2012-01-09 | 11:57:35
Bloggadress: http://blogg.alltforforaldrar.se/lyckanimittliv
Liselotte säger:

Det jag skulle skriva i slutet var att på vårt rum när vi kom in efter förlossningen fanns det både Libero och pampers blöjor där som varuutbyte med en massa andra prover, testa er fram, ni kanske faller för pampers, de är nog jättebra, bara tråkigt att de lagt i en illaluktande lotion.



Må väl och lycka till när det är dags :)

2012-01-09 | 12:01:07
Lisa säger:

Min pojke kunde absolut inte ha pampers,alla läckte igenom ,även vänners söner kissade igenom pampers ,så jag körde på liebro inga blöta kläder på lilleman :) ..huggies är också jätte jätte bra ! Nu när han kommit upp i en lite högre viktklass använder jag willys egna , supper bra och bra pris :) lycka till i blöjj-vimlet !

2012-01-10 | 07:54:06
Anonym säger:

Tror vi använde new baby och har för mig dom var rätt bra

2012-01-11 | 09:25:44
Bloggadress: http://beaviktoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback