Buzzador - Lovefilm

Jag har fått testa Lovefilm fast 4 genom Buzzador, har hunnit med ett par filmer och hade vi vart utan barn hade vi nog hunnit med de dubbla men de har vart skönt att ha en film hemma att kika på om man får tråkigt.

 

Vad är en Buzzador?

Enkelt, vi blir inbjudna att testa produkter, blir vi antagna får vi hem ett paket i brevlådan med produkterna, oftast även prover att dela ut till vänner och bekanta, sen berättar vi om Buzzador, vad de innebär, "säljer" produkten. Och de bästa, vi får säga exakt vad vi tycker om produkten. Allt som krävs av dig efteråt är att du skickar en eller flera blixtrapporter och en slutrapport.

Vill du också bli en buzzador? Bli medlem HÄR

Det finns ingen starkare påverkan än en väns rekommendation Buzzador är Nordens ledande företag inom Word of Mouth marketing och Social media marketing. Våra 250 000 medlemmar (Buzzadorer) är nyfikna personer som provar produkter och tjänster. Buzzadoren sprider sina ärliga uppfattningar till vänner och bekanta - både online och offline. Sedan 2005 hjälper vi företag i de flesta branscher i Norden. Några av våra kunder är Procter & Gamble, Nestlé, Johnson & Johnson och Unilever.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback