Trött!

Leon somnade strax efter 20-igår och vaknade strax efter 07 imorse blev en matpaus under natten också, men han brukade liksom somna runt 21 och gå upp strax efter 08 på morgonen och inte 7 som nu. Tror han var lite trött för han sover ca 30-40 minuter på förmiddagen och nu har han sovit lite mer än en timme. Ska inte klaga för han sover jättebra på nätterna om man jämför med vissa andra men han har börjat vakna runt 00-01 och de gjorde han när han var nyfödd och sen även runt 06 för lite mer mat. Börjar fundera på om han inte är helt nöjd med maten han får på dagarna så ska nog öka maten lite, han äter ju ändå bara tills han är mätt så ;)
 
Huvudet och kroppen är inte van att gå upp före 7 när man inte behövt gå upp förens efter 8 i två månader, får nog lära mig att gå och lägga mig lite tidigare på kvällarna också. Blir liksom en ond spiral, borde inte vara så trött egentligen men vänjer man kroppen med att sova längre och sen får man sova kortare än den tiden är de ju inte konstigt att kroppen säger ifrån!
 
Hur sover era bebisar på nätterna? Och hur gamla är dem?

Kommentarer
elin - mamma till olivia säger:

Olivia är exakt likadan nu. Somnar tidigt och vaknar mitt i natten. Så har det inte varit sedan hon var nyfödd. Har introducerat större mängd mat om dagarna nu, får se om det blir någon förbättring...

2012-07-17 | 10:42:32
Bloggadress: http://mammaelin.vimedbarn.se
Pernilla-22 år och mamma till Kevin & Emilia säger:

Kevin sov från 20-10 fast vaknade två omgångar för mat varje natt och höll på så fram tills han var 1,5 år och idag är han 3 år och sover hela nätter.
Emilia däremot somnar vid 22-09 och sover hela nätter och har gjort det sen hon föddes & hon är 2 månader :)

2012-07-17 | 12:30:49
Bloggadress: http://ayoungmother.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback