Fisken Gul!

Imorse ställde vi klockan och tog faktiskt bilen då vädret ej tillät en promenad ner till Leons blivande dagis. Hälsade på hans avdelning "fisken gul" samt grannavdelningen "fisken blå". Personalen verkade toppen, hann bara träffa vissa lite snabbt men hann heja på alla i alla fall. Fick en rundvandring, mycket info, inskolningsschema och ännu mera info. De känns helrätt. Först när vi kom in tyckte vi båda att avdelningen kändes lite liten men efter en stund ändrade vi oss så de jobbar över gränserna på båda avdelningarna samt att de är lättare att hålla koll på barnen om de är lite mindre. De var väldigt öppen planlösning på avdelningen och de kändes jättebra.
 
 
Fick även veta att de ska omorganisera lite så de kommer bli ännu bättre. Nu är de bara förbereda sig mentalt inför inskolningen som sker den 18 februari och ca 14 dagar framåt (10 vardagar) tyvärr krockar min tenta med sista dagen under första veckan men är Peter ledig så funkar de med inskolningen den dagen också plus att jag är ledig måndag-torsdag den veckan. Lovely!
 
Nästa vecka blir de shopping inför dagisstarten. Lite extrakläder ska inhandlas. Kör på H&M´s basic, 3 för 99 att ha i extraklädes-lådan. Perfekt då de inte kostar så mycket och de är roligare att ha andra kläder hemma/på förskolan. Inte mest liggandes i en låda.
 
Efter dagisbesöket träffade jag och Leon Jossan på Erikslund för lite shopping. Skönt att hinna ses lite såhär innan skolan börjar igen för bådas del och jag/vi ska få ihop de med skola, jobb och förskola framöver. Kommer gå bra, man kommer nog in i de ganska snabbt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback